There´s no need to panic!

Vi har någonstans att bo! Så nu kan vi alla pusta ut ;) Såååå skönt att det är löst nu. Matthew kollar snett på mig fortfarande när jag mitt i en annan diskussion klämmer ur mig hur skönt det är att ha någonstans att ta vägen. Han var aldrig så nervös som jag var. Eller rättare sagt: Han var inte nervös alls. Han var helt säker på att vi skulle hitta något. Till skillnad från mig.

Men nu är det löst. Vi ska bo på hotell ;) Eller en lägenhet som är förknippad med ett hotell. Vi kan välja till frukostbuffé, städning och restaurant för middag (mot en kostnad). Och tvättstugan ligger inne i hotellet.

Vi ska då bo på 45 ganska stora kvadratmeter. Bra planlösning med andra ord. Vi har ett litet pentry och egen toa/dusch som är så pass stort att man kan säga att vi städar resten av badrummet när vi duschar ;)  Men vad gör det...? Påminer lite om badrummen i hytten på en finlandsbåt... Allt nytt och fräscht, fullt möblerad. Egen altan och utgång, parkering för våra två bilar. Allt är bara fin fint alltså. Så nöjd!

Så nu återstår bara att tacka alla er som försökt hjälpa till att hitta ett boende till oss. TACK!!!

Från och med den 15 april är vi Berga-bor :D

/Micaela

2012-03-16

Sitter på jobbet med en objektsbeskrivning som inte vill som jag vill, radion funkar inte och jag börjar bli hungrig! Dålig dag - CHECK!

Fick igång chefens dator som är den enda med högtalare och poppade igång spotify, har tryckt i mig (fyra koppar?) kaffe och är envis som en åsna. Så nu ska det väl ändå arta sig... Funderar på att gå till lill-livsen bredvid och shoppa lite ätbart också. Sen kan jag väl ändå få som jag vill...???

Har förresten kanske hittat boende att hyra men inget är skrivet i sten, så hör ni något får ni fortfarande gärna höra av er.

Nu ska jag få något gjort här! Ska boxas med beskrivningen så den blir klar idag helst...

Micaela


Dålig bloggare? - ABSOLUT!

LÄGENHETEN ÄR SÅLD!!! För er som inte redan hört nyheten... Det var ju ett tag sen men Mela är en dålig bloggare så det får räknas med sena uppdateringar. Så det så!

Vi fick mer än vad vi tänkt oss, däremot vill dom nya in lite tidigare än väntat så nu blev det brått!
Vi har i ren panik bokat två förråd på Selstore men vi har inte börjat packa än... Svårt att veta vad som kommer att behövas när vi inte vet vart vi ska ta vägen... Just nu tar vi första bästa som vill hyra ut (till rimlig kostnad) och då vet man ju inte om det är möblerat och så vidare. Så vi väntar med packet en stund till. Vi har ju i alla fall en månad på oss innan det blir riktigt illa.

Så det var det :)

Det händer inte så mycket hos oss för tillfället. Vi åker till jobbet och vi åker hem från jobbet. Ja, det är typ vad dagarna går ut på just nu...

Hört att snödropparna börjar titta fram nu men jag har dock inte haft äran att se det själv. Så jag får ta er på ordet-vårkänsla <3 Det enda jag skulle kunna få ögonen på är eventuella tusselago (stavas det så?) i diket till och från jobbet. - Har inte sett några sådana heller btw...

Ja, nä men om ni vet någon som vill hyra ut lägenhet/mindre hus/stuga till ett skötsamt, rökfritt par så slå en pling vettja ;)

Hade

Micaela

RSS 2.0