Dålig bloggare? - ABSOLUT!

LÄGENHETEN ÄR SÅLD!!! För er som inte redan hört nyheten... Det var ju ett tag sen men Mela är en dålig bloggare så det får räknas med sena uppdateringar. Så det så!

Vi fick mer än vad vi tänkt oss, däremot vill dom nya in lite tidigare än väntat så nu blev det brått!
Vi har i ren panik bokat två förråd på Selstore men vi har inte börjat packa än... Svårt att veta vad som kommer att behövas när vi inte vet vart vi ska ta vägen... Just nu tar vi första bästa som vill hyra ut (till rimlig kostnad) och då vet man ju inte om det är möblerat och så vidare. Så vi väntar med packet en stund till. Vi har ju i alla fall en månad på oss innan det blir riktigt illa.

Så det var det :)

Det händer inte så mycket hos oss för tillfället. Vi åker till jobbet och vi åker hem från jobbet. Ja, det är typ vad dagarna går ut på just nu...

Hört att snödropparna börjar titta fram nu men jag har dock inte haft äran att se det själv. Så jag får ta er på ordet-vårkänsla <3 Det enda jag skulle kunna få ögonen på är eventuella tusselago (stavas det så?) i diket till och från jobbet. - Har inte sett några sådana heller btw...

Ja, nä men om ni vet någon som vill hyra ut lägenhet/mindre hus/stuga till ett skötsamt, rökfritt par så slå en pling vettja ;)

Hade

Micaela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0